Wie is Kersvers?

Kersvers Geboortezorg is door mij, Annemarijn Schnetz – Driesse, op de wereld gezet. Bedoeld om jou te ondersteunen tijdens een unieke periode in je leven. Dankzij Kersvers kan ik mijn ervaring inzetten die ik tot nu toe in mijn leven heb opgedaan. Als moeder van drie dochters, verpleegkundige, verloskundige en gewoon als mens. Natuurlijk heb ik als aanvulling de opleiding tot kraamverzorgende gedaan.

Ik ben flexibel, creatief, enthousiast en pas me makkelijk aan. Heb je een bijzondere leefstijl, een bepaald geloof of cultuur? Mijn vak wordt er alleen maar afwisselend en kleurrijk door. We werken samen aan een situatie waarin jij en je gezin zo comfortabel mogelijk zijn. Hierdoor kun jij optimaal genieten van die eerste bijzondere dagen met je baby.

fotokersverssept2019

De continuïteit van jullie zorg en goede kwaliteit van jouw kraambed staan voor mij hoog in het vaandel. Gelukkig heb ik collega’s in de buurt die er net zo over denken èn ook als zelfstandig kraamverzorgenden werken. Natascha’s Kraamzorg en Roselinda Kraamzorg en ik vangen gezinnen voor elkaar op tijdens vakanties, dubbele kraambedden, en als één van ons om wat voor reden ook niet bij jou kan zijn. Prettig voor jou is dat de zorg gewoon door gaat op de manier die jij verwacht. Ik werk ook als zelfstandige voor grote(re) kraamzorg organisaties, hierdoor kan ik altijd terugvallen op de mensen die daar werkzaam zijn.

Tja…moeder worden betekent dat er veel veranderd in je leven, ook het moeder zijn van meerdere kinderen. Het gaat niet altijd vanzelf, er zullen momenten zijn dat je twijfelt aan jezelf, je onzekerheid de kop op steekt of dat je je alles behalve blij voelt. Door mijn brede ervaring in de zorg en de moeilijkere periodes in mijn eigen leven ben ik realistisch genoeg om te weten dat de “roze wolk” niet altijd op gaat. Door je op een professionele manier door de eerste week van je moederschap te loodsen komt het vast en zeker allemaal goed;)

Ik kijk er naar uit, om er met jou, je baby en de rest van je gezin een geweldige kraamtijd van te maken.

Liefs, Annemarijn