De baby is geboren

Een hele bijzondere periode is aangebroken. Eindelijk heb je je kindje in je armen en kun je elkaar verder leren kennen. Of je nou moeder bent van de eerste of je hebt al kind(eren), er zal ongetwijfeld van alles op je af komen?! Dan is het juist zó fijn dat er iemand is die een groot deel van je zorg(en) op zich kan nemen en je kan ondersteunen zodat jij tijd hebt om te herstellen van je bevalling en kan wennen aan de nieuwe situatie.

Omdat ik als zelfstandige werk ben ik heel flexibel. We kunnen zelf bepalen hoe de dagen er uit komen te zien zodat het past in het ritme van je gezin. Ook in de avonden kun je me bellen als je met vragen zit, of als je gewoon even je hart wilt luchten. Moeder zijn is 24/7 dus ik begrijp dat dat soort dingen soms buiten kantooruren nodig zijn. Geen probleem!

De verzorging van jou en je kindje staan centraal. Onterecht denken nog steeds veel mensen dat een kraamverzorgende komt om te poetsen. Helaas doet die gedachte geen recht aan het prachtige vak. In de kraamweek zorg ik samen met jou (en je partner) juist voor een basis waarin jij je kindje rustig kan vertroetelen, knuffelen en kan laten wennen aan het leven buiten jouw buik. En dat er voor jou rust en ruimte is om je aan je nieuwe rol aan te passen, ook als je al een kind(eren) hebt. Als er al kinderen in je gezin zijn zal ik ze met liefdevolle aandacht verzorgen en betrekken bij het nieuwe gezinslid.

Uiteindelijk heb ik mijn werk goed gedaan als jij mij vol vertrouwen aan het einde van de week uitzwaait.

De huidige maatschappij is hectisch, en voor je het weet moet je weer van alles. Gebruik de kraamtijd daarom ècht om goed te rusten en jezelf lekker te laten verwennen. Zeg nou zelf, zo vaak komt het niet voor, dat je als moeder van een jong gezin, een weekje bij kunt komen?!